Friday, September 15, 2006

Selbinan terveisiä

"Parahin Moogle

Lämpimät terveiset täältä Selbinasta!
Anteeksi, että lähdin matkaan sanomatta mitään, mutta ehkä arvasitkin, että niin kävisi. Se kukka, joka minulle lähetettiin aiemmin... se oli siltä elvaanilta... ja hän vei minut Valkrum Dunesiin kuten oli luvannutkin. *blush*
Rauhalliselta kuulostanut matka osoittautui itse asiassa varsin jännittäväksi kokemukseksi heti alkumetreillään. Selbinaan vievän laivan huhutaan joutuvan tämän tästä merirosvojen hyökkäyksen kohteeksi, ja vaikkei merirosvoja tällä kertaa näkynytkään, hämminkiä aiheuttivat kannelle könyävät meren elävät. o_o Onneksi minun ei tarvinnut niistä huolehtia, vaan sain uppoutua rauhassa silmiähiveleviin maisemiin.

Selbinasta matka jatkui Valkrum Dunesin valkohiekkaisille rannoille, joiden rauhaa kuitenkin häiritsivät mellastavat hirviöt ja niitä jahtaavat seikkailijaryhmät. Et usko, kuinka paljon väkeä yhdelle rannalle tunkee! Kavaljeerini kuitenkin tunsi tien salaiseen, hyvin rauhalliseseen ja luonnonkauniiseen poukamaan... Ei siitä sen enempää, mutta aika kului joka tapauksessa kuin siivillä kun ympärillä oli niin paljon katseltavaa. Iltarusko oli ennennäkemätömän kaunis laskeutuessaan valkean hiekan ja kimmeltävän meren ylle.





Kun pääsimme takaisin Selbinaan, oli vähän aikaa kierrellä katsomassa paikkoja. Laivaa
odotellessa ehti vielä kalastaakin, ja makuun päästyäni kalastinkin koko paluumatkan laivalla Mhauraan. Kun palaan kotiin, tuon sinulle tuliaisiksi sardiineja! Toivottavasti säilyvät hyvinä siihen asti... Taaskin jokunen isompi kala pyrki omin nokkineen laivan kannelle, mutta sai kohdata terävän miekan ja tehokkaat loitsut. Itse kalastin kaikessa rauhassa ja nautin ah niin ihanasta merituulesta ja komeista näkymistä niin horisontissa kuin laivan kannellakin. En ole ihan vielä palaamassa kotiin, sillä minulla on asioita hoidettavana Buburimussa ja Mhaurassa, ehkä Selbinassakin asti. Tiedän kyllä, etten ehtinyt korjata satoa kaikista kukista ennen lähtöäni, mutta luotan siihen, että hoidat niitä hyvin.
Hyvää vointia myös sinulle!

Pasifika

P.S. Katsopa tätä Mhaurasta löytäämääni juorulehden juttua.. O_o Joillain ei ilmeisesti ole minkäänlaista elämää, kun tuollaista viitsivät kirjoitella!"

1 comment:

Anonymous said...

http://e.deviantart.com/emoticons/r/rofl.gif

XD En ole nauranut näin paljon koko viikkona! XDD Jösses! *kierii.* Aijaij, on se keltainen lehdistö sitten kamala asia... XDDDD Ja luulisi että elvaanit kuulisi puskapaparazzit pitkillä korvillaan, mutta ei... x)

...LMAO LOL XD Olet ihana! XD {See you again!}