Thursday, September 07, 2006

Olisikohan pitänyt kuunnella sempaita...

Nostetaan pöksyt ojennukseen... vähän koordinoitua yhteiskimallusta... kaikki valmiina.










Giddeus vaikutti kelpo paikalta vähän seikkailla. Kaikki meni niin hyvin, kunnes yagudojoukko re-poppasi paikalle kesken taistelun Eyy Mon The Ironbreaker:in kanssa... Donthitme kaatui niille sijoilleen, paniikissa paennut Pasifika kauemas tunneliin saatuaan ensin peräänsä myös Zhuu Buxu the Silent:in... (Molemmat vaikuttivat ninjoilta... cool. o_o)


Ystävällinen ohikulkija kuitenkin herätti henkiin Donthitmeen ja lähti etsimään tämän kadonnutta ystävää...
Pari jotain-ga II:sta hoiteli paikalla parveilleet pahikset käden käänteessä... O_o Yay, elossa taas! Ei kylläkään kestänyt kauaa ennen kuin sama synkkä kohtalo korjasi ystävykset taas... Mutta tämä oli varsinainen seikkailu, toisin kuin pallopäiden jahtaaminen. ^_^ Helpostikin parin kuolemisen arvoista, jos minulta kysytään... ei fiksua, mutta jännää. ^_^;

1 comment:

Anonymous said...

Oh yes, muistinko sanoa että Giddeuksessa kuhisee noita Notorious Monstereita aika huolella? x) Vaikka Giddeuksen NM:t eivät *suhteessa* ole pahoja, ne on NMiä kummiskin -- eli aggroaa siihen että edes hengität, eikä lakkaa vainoamasta ennenkuin jompikumpi on vainaa. x)

PS. Sehvi on ollut kiirekiire tällä viikolla enkä ole ehtinyt melkein olleskaan pelaamaan, kerpeleen elämä ;___; Lauantaina Hesaan parapara-treeneihin ja sunnuntaina cosplay-työpajan vierailevaksi tähdeksi... FFXI kärsii!!