Thursday, September 21, 2006

Oma Moogle kullan kallis

Kun Moogle kerran oikein kirjoitti Pasifikalle laulunkin, täytyy laittaa koti kuntoon että olot olisivat vähän mukavammat. Vihdoin on hetken tauko seikkailemisessakin, niin ehtii kunnolla järjestellä.

Ohhoh, kylläpä sitä tavaraa on nurkkiin kertynytkin! Järjestelyllä ja pienillä lisähankinnoilla paikan saa kuitenkin varsin kelvolliseen kuntoon: on sänky, pöytä ja tuoli, ja löytyy myös mm. kaappi, arkkuja, purnukoita, kirjateline ja kirjoitusvälineet. Taiteilijanalku Angelica maalasi Pasifikasta taulunkin, vaikkei sitä kyllä näköiseksi voi väittää... ^_^; Mutta voi ainakin kehua olevansa Super Model, ja taiteilijan nimmarinkin sai samalla. Pöytätilaa tänne kaivataan kyllä kipeästi lisää, ehkäpä oikea kirjoituspöytä...

Purnukkakokoelmasta puuttuu san d'orialainen purkki (jos niitä nyt on olemassa) ja kukkaruukkuihinkin voisi jossain vaiheessa hankkia lisää vaihtelevuutta. Nyt tosin kaikissa kymmenessä on taas siemenet itämässä, mitä sitä turhaan niitä tyhjillään pitämään. ^_^; Niin, eh... rahaa? No, sitä saa seikkailemalla lisää. ^_^ Pääosin näyttää jo aika hyvältä, vai mitä Moogle?
(Mitä!? "Powerful water energy", vai..? Oho. o_o)

No comments: