Tuesday, January 09, 2007

Salaheem's Sentinels

Pasifika on vähä vähältä tutkinut Aht Urghanin Whitegatea, mutta puuhan loppua ei ole vielä näkyvissä... Eksootttisen kaupungin ihmeitä katsellessa hän on koittanut päästä puheisiin vähän jokaisen kanssa, ja vaikka joukossa on tietysti pari, joiden mielestä heidän asiansa eivät muukalaisille kuulu, vastaanotto on ollut yllättävän hyvä. Pasifika on saanut pitkälti toistakymmentä avunpyyntöä, joista pari hän on ehtinyt jo täyttääkin. Osa tehtävistä on tietenkin sellaista tavanomaista asioilla juoksemista, mutta kyllä luottamus seikkailijoihin on vahva... Parikin nappasi Pasifikan mukaansa ja riensi uhoamaan, miten tämä seikkailija pieksisi ison galkan tai piipahtaisi tuossa tuokiossa käymään trollien linnakkessa... Ikävä tuottaa pettymys, mutta ei tänään... ^^; Hmm... täällähän on kojuja tyhjillään, mikähän täällä myisi hyvin... Ei Pasifika nyt seikkailijan urastaan luopuisi, mutta nyt hän keskittyi niihin pikku puuhiin, kuten kadonneitten ostosten etsintään - ja auttoi erästä mithraa tapaamaan uudelleen erään elvaanin, johon tämä oli iskenyt silmänsä... (Tietenkin! ^^;)
Pasifikan sisu kuitenkin kuohahti, kun erityisen idealistinen (joskan ei varsinaisesti älyllä pilattu) elvaaninuorukainen kiisi auttamaan neitoa hädässä ja sai palkkasotureilta turpaansa niin että raikui. Hei, siinähän on Pasifikan sukulaissielu, siis kai hänenkin motokseen sopisi Truth, Justice and the Onion Way! Oikeudenmukaisuuden Maul saattoi väärintekijät asianmukaisesti unten maille... mutta kylläpä palkkasotureiksi otetaan heikkoa väkeä nykyään... ^^; Pasifikakin voisi pärjätä, eikö..?
Vihdoin Pasifika siis keräsi rohkeutensa ja astui sisään palkkasotureiden päämajaan Aht Urghanin Whitegatessa. Ensinäkemältä joukon johtaja Naja Salaheem ei vaikuttanut lainkaan niin pahalta kuin huhut olivat antaneet ymmärtää. Tuo jättimäinen piikkinuija kyllä vähän epäilyttää... ^^; Hän otti joka tapauksessa Pasifikan avosylin vastaan ja antoi testiksi tehtävän viedä tarvikkeita. Hmm... ne viedään keisarikunnan omille eliittijoukoille immortaleille..? o_o No, jonnekin kauas outpostille rämpiminen tuskin on kunniatehtävä riippumatta siitä, kuka paikkaa vartioi... Mutta Najakin on siis sitä mieltä, että Pasifika voi mennä ulos kaupungista, vai? o_o;
Tehtävä vaikutti aika ylivoimaiselta, mutta Pasifika sai kuitenkin oppaakseen kenet muunkaan kuin Phucrabiontin, joka opasti hänet turvallisesti läpi vaarallisen, aavemaisen rämeen outpostille. Mutta eipä hypätä asioiden edelle! Sitä ennen kuljettiin laivalla, jonka kannella matkusti varsin tyytyväisen oloisena eräs mustekala NM... o_O; Myös Nashmaun pikkukaupunki tarjosi runsaasti nähtävää ja koettavaa ja siellä vierähtikin hetki, varsinkin kun paikalliset (oudot) asukkaat puhuvat niin hii~taa~sti~. Taas Pasifika mahtava seikkailija sai lisää hommia, vaikka vartijat porteilla taisivat olla sitä mieltä, ettei hänen kannattaisi ulos mennä... ^^; Menipä kuitenkin, ja pääsi yhtenä kappaleena outpostille, kuten edellä mainittiin. ^_^Samaa ei kuitenkaan voi sanoa paluumatkasta, sillä se taittui runic portalilla, eli hyvin mystisellä materiansiirtolaitteella. O_O Ei se ihan turvalliselta kuulostanut, mutta eipä kyllä houkuttanut paluumatka rämeen läpikään... Beam me up, Scotty!
No niin, tehtävä suoritettu! Eikö ollutkin hyvin tehty, Naja? Tuota... näytäpäs vielä sitä paperia mihin tuli tuherrettua nimi... olisin minä tuon tekstin huomannut... lisäsit kuitenkin jälkeenpäin... ;o_o; (Ja kukaan ei koskaan opi varomaan noita mithroja, edes Nanaa Mighon antamien opetusten jälkeen... XD) Huh, miksi *tämä* musiikki, kun Naja Salaheem sanoo "Congratulations!"?! o_O;; Tälle vuodelle luvattiin onnea, mutta tämä on kyllä hy~vin pahaenteistä... ^^;;

1 comment:

Anonymous said...

Noniin, onneksi olkoon. x) Tästä lähtien elämäsi kuuluu Najalle

Always!
Forever!
Until death!!

ellei se musiikki jo vihjaissut, että liemessä olet. XD Have fun avoiding her spiky friend... >_>;;

Toivon että viimeisessä Aht Urgan-missionissa pääsee tappelemaan häntä vastaan. XD