Sunday, December 24, 2006

Season's greetings!

Odotettu Starlight Celebration on saapunut, ja kaikki kolme kaupunkia ovat verhoutuneet kimaltaviin juhla-asuihinsa. :D (Jeunoa ei siis lasketa.... ;P mutta siellähän on kyllä joulumusiikki! :D)
Windurstin palmutkin on kiedottu värikkäisiin koristeisiin, kun taas Bastokissa puut kimmeltävät huurteisina ja kristallit koristavat suihkulähdettä.
Varsinainen joulukaupunki on kuitenkin San d'Oria, jossa on oikein kunnon joulukuusetkin. Muutenkin koristelu on varsin vaikuttavaa - mutta sandorialaisethan tekevätkin asiat kunnolla ja perusteellisesti, kun kerran puuhaan ryhtyvät. Näkeehän sen kaupungin muureista ja linnoistakin!
No, mutta eihän tämä juhla ole vain koristeiden katselemista varten! Ihan tarkaan ei jutun juoni kylläkään auennut... o_o Nomad Moogle ja Twinkling Treant... sekä tonttupukuinen merirosvo-tarutaru. o_O; Mutta lahjojen jakaminen lapsille on suoraviivainen homma ja kyllähän kimaltavaa puutakin kannustaa ihan ilokseen. ;) Mikäs sen hauskempaa, varsinkien kun sitä voi tehdä ystävien kanssa. ^_^
Moogle löysi Pasifikalle lahjan joulupuun alta ja nyt Dream platterilta on löytynyt jo pari kertaa paitettua kalkkunaa... Moogle ei myönnä mitään vaan syyttää smilebringereitä. XD Toivottavasti se merirosvo ei sentään ole hiippaillut omin lupineen Mog Housessa... ^^;
Tarutarut taitavat olla juhlimisen asiantuntijoita ja Windurstissakin oli kolmen tarutarun järjestämä jouluesitys. Japaninkielisestä puheosuudesta meni suurin osa ohi, vaikka mm. Jeesuksestakin puhuttiin... o_o Ilotulitus ei kuitenkaan tulkkausta kaivannut, ja tunnelma oli jouluinen kun esiintyjät ja suurin osa katsojista oli pukeutunut punaisiin juhlatamineisiinsa.

Iloista Starlight Celebrationia kaikille - ja hyvää joulua!

No comments: