Saturday, November 25, 2006

Sateen jälkeen on poutasää... ja sateenkaari! ^__^

So shiny... @_@Punainen väri osoittautui hankalimmaksi metsästää Pasifikan carbuncle rubylle ja etsintä vei varsin mielenkiintoisiin paikkoihin... Yhoator Junglessa vain satoi, mutta näkymät olivat jännittäviä. Kimmeltävä telepoint ja tonberryt kiehtoivat, vaikka olihan ihan mukavaa myös pitää sadetta crawlereiden kanssa tunnelissa - paitsi, että auringonpaistetta tässä oltiin etsimässä. ^^;
Etelässähän on tunnetusti lämmintä eli sinne suunnattiin seuraavaksi,Eewww, ruma hämis! mutta matka ei ollut ihan vaaraton. Eipä sitä järin vaaralliseksikaan voi ainakaan näin jälkikäteen sanoa, sillä Phucrabiontin kaitsemana Pasifikalla ei ollut mitään hätää. Matka kulki kylläkin synkän tunnelin läpi, jossa hirveät hämähäkit ja muut hirviöt vaanivat, mutta ne jäivät tällä kertaa tyhjin suin. Niihin verrattuna crawleritkin ovat ihan söpöjä, vaikka jos suloisista otuksista puhutaan, pitää tietenkin mainita mandragora family. ;) (Hmmm... ja coeurlit, ja opo-opot... mutta mandyt on kyllä ykkösenä.)Seuraavalla kerralla kevyemmät vaatteet... tässä hupussahan paahtuu. ^^;
Altepan aavikolla ei kylläkään sada, mutta hetken aikaa sai sielläkin ihmetellä nähtävyyksiä ennen kuin sää yltyi riittävän kuumaksi vaateliaalle rubylle. Rauhallinen pikkukylä Rabao tuli tutkittua, ja se vaikuttikin mukavalta paikalta. Hmm... yksi paikallinen tarutaru oli siellä onkimassa ja väitti lähdettä kalaisaksi... o_o Pitänee varata matojakin mukaan kun sinne taas joskus pääsee, niin voi testata mitä sieltä saa saaliiksi.Katsokaa kaikki! Minä tein sen! Ja sateenkaaren päässä on... X)
Kun ruby sai vihdoin kyllikseen värejä, alkoi Carbuncle houkutella Pasifikaa kohti La Theine Plateaun summoning circleä. Eipä kyllä tarvinnut paljoa suostutella, Pasifika riensi sinne oikopäätä ja sai palkakseen mahdollisuuden ryhtyä summoneriksi. Hurray! :D Koitoksen kunniaksi tasankoa piiskannut sade hellitti ja Pasifikan carbuncle rubyyn keräämät värit piirsivät taivaalle kauniin sateenkaaren... *__* (Totta se on! :D) Kiitos Phucrabiont, olet ihan paras! ^_^Go for the eyes, Boo! X)
Sitten pitikin kiitää äkkiä Windurstiin, niin että Pasifika pikku lvl 1 summoner pääsi vauhtiin! Carbuncle, minä valitsen sinut! X) Oooh, shiny! *_* Ja sitten air elemental... olen mahtava summoner! Mutta pikku summonerin voimat vaan eivät kauaa riittäneet ja kutsutut kumppanit joutuivat lähtemään niin pian... -_-, SOi tätä onnea..! ^_^iihenkin löytyi toki ratkaisu... Enter Pasifika, the lvl30 WHM/lvl2 SMN! XD Kyllä Carbuncle nyt jaksaa kirmata pitkin Sarutabarutaa! Ja voi sitä tuijotuksen määrää... ettekö te ole ennen Carbunclea nähneet?! o_o No, siis ette kyllä minulla ainakaan, ja sehän tässä kaikessa onkin merkittävintä, eikö vain? ^^; Leikitäänkö kaikki yhdessä, Tiny Mandy? :D Ihan kiltisti tietenkin, ystäviä kun ollaan. ^_^Ummm... mitä tapahtuu?!
Mutta Moogle... mihin katosi se kirjoitusvälinesetti mikä äsken oli tuossa pöydän päässä?! o_o Ja sitten kukkaruukku... o_O (Katosivat silmieni edestä, I kid you not! -_-) Okei, okei! Lupaan tulla kotiin usemmin tai ainakin kirjoittaa, mutta pidä nyt hyvää huolta niistä tavaroista niin kuin lupasit! Älä nyt vedä hernettä nenään, tällaista tämä seikailijan työ on, tiedäthän. (Hmmm... jos tavarat vain hiljalleen katoaisivat storagesta ja/tai mog safesta, tulisi tietysti mukavasti lisää tilaa... ^^;)

No comments: